Η DK KALMEDICA  είναι μια δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρία στον τομέα της Υγείας, που διακρίνεται για το επιχειρηματικό της υπόδειγμα για την ανάπτυξη και την οικοδόμηση ουσιαστικών σχέσεων με τους επιχειρηματικούς εταίρους της. Δημιουργήθηκε για να καλύψει τις αυξανόμενες ανάγκες του Έλληνα Επαγγελματία Υγείας, προσφέροντας καινοτόμες θεραπευτικές λύσεις και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Η Αξία για τον ασθενή και η καινοτομία αποτελούν τον ακρογωνιαίο λίθο της DK KALMEDICA  ως Ελληνικής εταιρείας.

Η εταιρία δραστηριοποιείται στον χώρο της εμπορίας και κατασκευής Ιατροτεχνολογικών, Ορθοπεδικών και Παραφαρμακευτικών προϊόντων. 

Σε συνεργασία με μεγάλους ερευνητικούς οίκους της Ελλάδας και του εξωτερικού αλλά και με την ανάπτυξη δικής μας τεχνογνωσίας, προσφέρουμε λύσεις για τη θεραπεία ποικίλων παθήσεων, σε μία προσπάθεια να καλύψουμε όσο το δυνατόν περισσότερες από τις ανάγκες των συνανθρώπων μας.         

Εστιάζουμε στην παροχή Υπηρεσιών, Φαρμάκων και Ιατροτεχνολογικών προϊόντων που μπορούν να επιτύχουν ισχυρές κλινικές επιδόσεις, μετρήσιμα οφέλη για τους ασθενείς με χαμηλό κόστος, ιδιαίτερα σε περιοχές όπου υπάρχει σημαντική ανάγκη, όπως η Αγγειολογία, η Γενική Χειρουργική, η Ορθοπεδική, η Γυναικολογία & η Ογκολογία

Επιπρόσθετα με νέες στρατηγικές συνεργασίες, η DK KALMEDICA καλύπτει ένα ευρύτερο φάσμα ιατρικής πρακτικής με καινοτόμα ιατροτεχνολογικά προϊόντα στον τομέα της Αισθητικής Δερματολογίας, Αγγειοχειρουργικής και Πλαστικής Χειρουργικής

Προσπαθούμε να παρέχουμε Υπηρεσίες και Υποστήριξη, συνεργαζόμενοι με τους πελάτες μας στην προσπάθειά τους να μεταφράσουν τις γνώσεις σε κλινική εφαρμογή και χρήση ρουτίνας.                                                                                                                                               

Είμαστε περήφανοι που βοηθάμε το έργο τους για έναν κόσμο πιο υγιή, με καλύτερη ποιότητα ζωής και με σεβασμό στους κανόνες ηθικής και δεοντολογίας.

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2017 από έμπειρα  στελέχη της φαρμακευτικής αγοράς με 20ετή εμπειρία σε Πολυεθνικές Φαρμακευτικές Εταιρείες, με κύριο στόχο την ενσωμάτωση των ανθρώπινων αξιών στις επιχειρηματικές δραστηριότητες και τους τρόπους με τους οποίους τα προϊόντα αναπτύσσονται, διατίθενται στην αγορά και προωθούνται.

Ο σωστός στρατηγικός σχεδιασμός, το άριστα καταρτισμένο προσωπικό και το εξειδικευμένο portfolio , σε συνδυασμό με την εμπειρία, τη γνώση, το όραμα, τις ορθές πρακτικές και τον ξεκάθαρο σκοπό της εταιρίας καθιερώνουν μέρα με την ημέρα την DK KALMEDICA ως τον έμπιστο συνεργάτη στην Ελληνική αγορά, στη συνείδηση του Επαγγελματία Υγείας αλλά πάνω από όλα προσθέτουν ένα ακόμη πολύτιμο σύμμαχο στον Έλληνα ασθενή.

Τέσσερα χρόνια πριν, ξεκινήσαμε αυτό το νέο επαγγελματικό μας ταξίδι.
Με απόλυτο σεβασμό στον άνθρωπο και τις ανάγκες του, ακολουθώντας και αξιοποιώντας τις καινοτόμες εξελίξεις στο χώρο των Ιατροτεχνολογικών προϊόντων,  προσπαθούμε να ανταποκριθούμε στις ανάγκες των συνανθρώπων μας .

Γιατί για εμάς στην DK KALMEDICA, « Ο Άνθρωπος είναι η απάντηση » όποια κι αν είναι η ερώτηση.

Θα είμαστε παρόντες σε κάθε νέα πρόοδο της φαρμακευτικής αγοράς, με καινούργιες συνεργασίες για την διάθεση νέων καινοτόμων προϊόντων , καλύπτοντας ευρύτερο φάσμα ιατρικής πρακτικής

Άλλες δραστηριότητες 

Consultation, Training 

Business development & Intermediation

Market Access

Promotion

Οι άνθρωποι μας

Δημιουργούμε ένα γόνιμο και θετικό εργασιακό περιβάλλον που παρακινεί τους υπαλλήλους της εταιρείας να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους και να αναδείξουν το καλύτερο. Οι ομάδες πωλήσεών μας είναι Επαγγελματίες και παρέχουν εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών στην ιατρική κοινότητα στην Ελλάδα και την Κύπρο. 

Διάλογος με τα ενδιαφερόμενα μέρη

Διατηρούμε επαφή με ευρύ φάσμα ενδιαφερομένων. Η επικοινωνία και ο διάλογος με τα ενδιαφερόμενα μέρη μας επιτρέπουν να κατανοήσουμε πώς μπορούν να επηρεάσουν – ή να επηρεαστούν – από τις δραστηριότητές μας. Η αλληλεπίδραση μας βοηθά να προσδιορίσουμε και να δώσουμε προτεραιότητα σε μείζονα ζητήματα με την εύρεση απαντήσεων που προωθούν το ενδιαφέρον της κοινωνίας μας και της δραστηριότητάς μας.

Ο στόχος μας

Η Ακεραιότητα βρίσκεται στο επίκεντρο της στρατηγικής μας. 

Ο τρόπος με τον οποίο επιτυγχάνουμε την ανάπτυξη είναι εξίσου σημαντικός με το αποτέλεσμα.  Η ενσωμάτωση των αξιών μας στην εταιρική μας κουλτούρα και τη διαδικασία λήψης αποφάσεων μας βοηθά να ανταποκριθούμε καλύτερα στις προσδοκίες των ασθενών, της ιατρικής κοινότητας και της κοινωνίας ευρύτερα.

Οι αξίες μας

Οι βασικές μας αξίες είναι η εστίαση στον ασθενή, η ακεραιότητα, η διαφάνεια και ο σεβασμός. 

Η DK KALMEDICA φιλοδοξεί να προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας και υπηρεσίες υποστήριξης ασθενών.

Επιλέγοντας την DK KALMEDICA, επιλέγετε έναν δυναμικό οργανισμό αφιερωμένο στην Προστιθέμενη Αξία σε κάθε βήμα του ταξιδιού σας στην Υγειονομική Περίθαλψη.

DK KALMEDICA Άξονες στρατηγικής βιώσιμης ανάπτυξης

Η δυναμική της αγοράς στην οποία δραστηριοποιούμαστε απαιτεί εγρήγορση και σωστές επιχειρηματικές κινήσεις για την αξιοποίηση των ευκαιριών. Γι’ αυτό παρακολουθούμε συστηματικά τις εξελίξεις στον κλάδο μας, διερευνούμε νέα προϊόντα & συνεργασίες.

Επιπλέον, το νέο επιχειρηματικό πρότυπο επιβάλλει την απόλυτη δέσμευση στην ποιότητα, επιτάσσει τη διάχυση της ποιότητας σε όλο το εύρος της λειτουργίας και δραστηριότητας μιας επιχείρησης, ανεξαρτήτως μεγέθους

 Η στρατηγική μας κινείται σε τρεις άξονες, οι οποίοι είναι πλήρως ευθυγραμμισμένοι με το πλαίσιο αξιών μας και απευθύνονται σε όλες τις κατηγορίες των συμμετόχων μας. 

Α: ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Επενδύουμε σε μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες, με στόχο να αποτελούμε σταθερά τον προτιμητέο συνεργάτη

Προσπαθούμε να προσελκύσουμε το ενδιαφέρον επιλεγμένων  εταιρειών, ώστε να διευρύνουμε σταθερά το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων μας.

Για να το πετύχουμε, ακολουθούμε εσωτερικές διαδικασίες ενημέρωσης, αξιοποιούμε τα πλέον σύγχρονα συστήματα πληροφόρησης και διατηρούμε ένα δυναμικό τμήμα business development ώστε να γνωρίζουμε οτιδήποτε συμβαίνει στο χώρο: νέες έρευνες, νέες θεραπείες και προϊόντα, νέες εταιρείες.

 Β: ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΙΑ

Διατηρούμε υψηλά επίπεδα ποιότητας σε όλο το εύρος των δραστηριοτήτων μας  με στόχο την επιχειρηματική αριστεία, ώστε να απαντάμε στις ανάγκες και προσδοκίες όλων των stakeholders, με σκοπό την ενδυνάμωση των σχέσεων εμπιστοσύνης μαζί τους.

Για την επίτευξη του στρατηγικού άξονα, κρίσιμοι παράγοντες είναι:

Η διατήρηση υψηλού επιπέδου εξυπηρέτησης της ιατρικής κοινότητας και της εφοδιαστικής αλυσίδας

Η εφαρμογή υψηλών προτύπων διαχείρισης των προϊόντων μας

Η διατήρηση και ανάπτυξη του υψηλού επιπέδου στελεχιακού δυναμικού μας και η συνεχής εκπαίδευση και επιμόρφωσή τους.

Η πλήρης συμμόρφωση με τους κανονισμούς, τη νομοθεσία και τη δεοντολογία

Η ενίσχυση της καινοτομίας και η αποτελεσματική διαχείριση της επιχειρησιακής γνώσης

Γ: ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ

Η υπευθυνότητα για εμάς στην DK Kalmedica βρίσκεται στον πυρήνα της εταιρικής μας κουλτούρας, της επιχειρηματικής στρατηγικής και της καθημερινής μας λειτουργίας.

Ο επαγγελματισμός, η διαφάνεια και η ευθύνη είναι τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τις σχέσεις μας με τους εργαζομένους μας, τους συνεργάτες μας, με την ιατροφαρμακευτική κοινότητα και τους ασθενείς,

DK KALMEDICA’S ‘’Compatibility’’

Η φήμη μας είναι ένα πολύτιμο στοιχείο και έχουμε την υποχρέωση να την προστατέψουμε και να την ενισχύσουμε.

Διεξάγουμε τις δραστηριότητές μας σύμφωνα με τις αρχές και τις διαδικασίες που πρέπει να εφαρμόζονται για την προώθηση φαρμάκων και ιατροτεχνολογικών προϊόντων που χορηγούνται από επαγγελματίες του τομέα της υγείας, καθώς και για τις πληροφορίες που απευθύνονται στο κοινό σχετικά με γενικά θέματα υγείας

Όλοι οι συνεργάτες μας είναι καλά εκπαιδευμένοι σχετικά με τους ισχύοντες νόμους, κανονισμούς και κώδικες σχετικά με τις δραστηριότητες προώθησης και τις αλληλεπιδράσεις με ασθενείς, HCP, οργανισμούς και άλλες αρχές

Τα θέματα ασφάλειας είναι ύψιστης προτεραιότητας

Όλο το προωθητικό υλικό και οι δραστηριότητες ελέγχονται και εγκρίνονται δεόντως ώστε να συντονίζονται με τις προσδοκίες των συνεργατών μας και τις εσωτερικές SOP

Σεβόμαστε και χειριζόμαστε με επαγγελματισμό όλες τις ευαίσθητες / μη δημόσιες πληροφορίες που ανταλλάσσονται κατά τη διάρκεια της επαφής μας με τους πελάτες μας ή τους πιθανούς πελάτες