Η DK Kalmedica διαθέτει ένα διαφοροποιημένο χαρτοφυλάκιο πρωτότυπων με προστασία πατέντας, ιατροτεχνολογικών προϊόντων υψηλής ποιότητας, για τους ασθενείς που πάσχουν από καρκίνο του μαστού.

Η συνεχώς αυξανόμενη ποικιλία ιατροτεχνολογικών προϊόντων έχει σαν στόχο να καλύψει σημαντικές απαιτήσεις της έρευνας στην ογκολογία…

Η αξιοπιστία της DK Kalmedica βασίζεται κυρίως στην εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων, αλλά και στην άμεση διαθεσιμότητα και παράδοση τους. Τα παραπάνω διασφαλίζονται με αυστηρές και συνεχώς βελτιούμενες διαδικασίες ποιότητας τόσο ως προς την παραγωγή όσο και ως προς την εξυπηρέτηση των πελατών.

Gloria Γάντι Λεμφοιδήματος

Κωδ. ARM SLEEVE 201

Ασκεί ισχυρή πίεση και βοηθά στην πρόληψη και θεραπεία του λεμφοιδήματος.
Το γάντι λεμφοιδήματος έχει συγκράτηση με δακτύλιο στον αντίχειρα και
σταθεροποιείται με ελαστική, ρυθμιζόμενη ζώνη.

Το λεμφοίδημα οφείλεται σε κατακράτηση λέμφου (υγρού) στους μαλακούς ιστούς. Αποτελεί συνέπεια απόφραξης του λεμφικού συστήματος. Στις περισσότερες περιπτώσεις, το λεμφοίδημα στους καρκινοπαθείς οφείλεται στις ουλές μετά την χειρουργική αφαίρεση των λεμφαδένων ή μετά την εφαρμογή ακτινοθεραπείας. 
Συνήθως, εμφανίζεται σε περιοχές του σώματος με μεγάλο αριθμό λεμφαδένων (π.χ. μασχάλη, πύελος, βουβωνικές χώρες). 
Όταν αποφράσσονται τα λεμφαγγεία, εμφανίζεται οίδημα στα άνω και κάτω άκρα. Στο πάσχον άκρο αφήνεται εντύπωμα όταν πιεστεί η περιοχή με το δάχτυλο. Εάν το χέρι ή η κνήμη τοποθετείται ψηλά ή χρησιμοποιούνται ελαστικές περιχειρίδες ή κάλτσες, μειώνεται το οίδημα και βελτιώνεται η λεμφική ροή.